top of page

ECT: Tortyr eller Terapi Ingen vet hur det fungerar


Psykiatriker erkänner själva att de inte vet hur elchocker fungerar. Och till skillnad från elektriker så vet de inte hur skadlig elektricitet är för mänsklig vävnad, och hjärnan i synnerhet. De vet bara hur man kopplar in patientens hjärna till strömkällan och hur man trycker på knappen, utan att förstå konsekvenserna av vad de gör. De har inte studerat vetenskapen bakom ­– därför att det inte finns någon.

Läkare inom andra områden skulle aldrig komma undan med att veta så lite om sina verktyg de använder på människor. Till och med de som säljer ECT-apparater erkänner att de inte alls vet hur ECT fungerar. Och de säger också att de som använder apparaterna inte vet hur det fungerar. Ändå får psykiatrikerna skicka 460 volt genom hjärnan på folk. Det är mer spänning än vad som krävs att driva en stor tryckpress.

Näst video handlar om minnesförluster efter ECT.

____________________________________________________________________________________________

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.

För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin

Kommittén för Mänskliga Rättigheter Box 6039 , 129 06 Hägersten

imagesCALOQXUG.jpg
bottom of page