Ny skolskjutning av en person på psykiatriska droger – 17 döda

I onsdags sköts 17 personer ihjäl i Florida av Nikolas Cruz, 19 år, som gick in på en skola i Parkland, Florida med automatgevär. Medan media koncentrerar sig på skjutvapen som orsak så menar vi att det är de psykiatriska drogerna som utlöser det sanslösa våldet.

Nikolas Cruz fick precis som majoriteten av alla som begått skolskjutningar och masskjutningar, psykiatrisk behandling och psykiatriska droger. En anhörig säger i Miami Herald att Cruz ”var på medicinering för att hantera sin emotionella instabilitet”.

Sedan att FBI visste om att Cruz tidigare hotat med att bli ”en professionell skolskjutare” utan att göra det minsta åt det; att politikerna nu kräver att man skall stoppa alla vapen och satsa på psykiatrin, ger bara grogrund för alla konspirationsteoretiker som tror att dessa händelser är skapade, då de så gott som enbart sker i USA. 18 skolskjutningar sedan årsskiftet!

I veckan fick vi även bekräftat från polisen att Stephen Paddock som sköt ihjäl 59 människor i Las Vegas hade gått på en cocktail av psykiatriska droger (diazepam), vilket ökar risken för massmord med 45 procent. (1) Las Vegas-massakern mot en nattklubb i oktober 2017 är USA:s värsta masskjutning.

Praktiskt taget alla mass- och skolskjutare hade varit på en eller flera psykiatriska droger vid tiden för attacken. Det finns tusentals fall dokumenterade med skolskjutningar, mord och andra våldepisoder som har begåtts av individer på psykiatriska droger under de sista tre-fyra årtiondena. SSRIstories.org har dokumenterat 6000 fall med sanslöst våld där främst antidepressiva kopplats till våldet. (2)

Många officiella varningar

• 27 varningar från olika läkemedelsverk världen över och 16 medicinska studier rapporterar om biverkningar från psykiatriska droger såsom mani, psykos, fientlighet, våld och rena mordtankar. Mordtankar innebär att man tänker på att begå mord till att direkt planera att begå mord, enligt Emergency Psychiatry Journal.

• 1531 personer som fått mordtankar då de har varit påverkade av psykiatriska droger har rapporterats till FDA, det amerikanska läkemedelsverket. 3287 fall av mani och 8219 fall med aggressioner. Men då skall man veta att bara 1-10 procent av alla fall rapporteras. Ett genomsnitt på 5 procent innebär 30 620 personer med mordtankar och eventuellt verkliga planer på mord.

• 65 fall har dokumenterats med personer under inflytande av psykdroger som begått massmord. Det inkluderar masskjutningar, massknivhugg, avsiktligt kraschande av flygplan vilket resulterat i 357 döda och 336 skadade. Detta förutom masskjutningen i Las Vegas och nu skolskjutningen i Florida – 432 döda . (3)

De psykiatriska drogerna utlöser latenta våldstendenser.

”Om någon har underliggande aggressioner och man ger dem diazepam (typ Valium) så kan de bli aggressiva. Det kan utlösa ett underliggande emotionellt tillstånd … Det är ungefär vad som händer när man ger alkohol till någon … de blir aggressiva istället för att somna in”, säger dr Mel Pohl, chefsläkare för Las Vegas Recovery Center.

Inget sanslöst våld före psykdrogerna

Det fanns inget sanslöst våld före 1950 då de psykiatriska drogerna såg dagens ljus. Med sanslöst våld menas våld utan verkligt motiv. Därefter började det sanslösa våldet eskalera och det första verkligt sanslösa våldet skedde något år efter att Prozac registrerades i slutet av 1980-talet när Joseph Wesbecker rusade in på sin forna arbetsplats med automatgevär och sköt 20 arbetskamrater och dödade nio. En månad innan hade han börjat med Prozac som nyss kommit ut på marknaden. Wesbecker hade ingen historia av våldsamhet innan. Fallet fick stor uppmärksamhet när KMR i USA kopplade våldet till Prozac och kallade det ”mördarpiller” istället för ”lyckopiller”.

Skolskjutningar

Skolskjutningar tog fart efter att SSRI-medlen och ADHD-drogerna kom. Det fanns miljontals vapen i omlopp i USA, många tuffa ungar hade med sig vapen till skolan för att visa upp, men det förekom aldrig några skolskjutningar innan. Vid så gott som alla skolskjutningar hade förövarna använt någon eller båda dessa psykiatriska droger.

Det finns 300 miljoner skjutvapen i USA och 299 999 999 var inte involverade i en skolskjutning i onsdags. Orsaken till dådet är den person som trycker på avtryckaren – inte vapnet. Det var inte heller psykiatrin som sköt, men deras droger gör så att personer som är emotionellt instabila och har latenta våldstendenser, tappar spärrarna. Det är bevisat, flera gånger om. Att satsa på psykiatrin är som att hälla bensin på elden, det blir garanterat värre. Att försöka stoppa alla skjutvapen är så gott meningslöst, om någon vill ha tag i ett vapen så får de det. De kommer inte att lämna in sina vapen som avser att använda dem.

Det var 18 skolskjutningar på en och en halv månad i USA, majoriteten utan tvekan på psykiatriska droger. Om man skall få stopp på masskjutningarna så måste man gå tillbaka till tiden före de psykiatriska drogerna.

Varför är media tyst?

Media har haft tillräckligt med material för rubriker och helsidor i 35 år. Men med ett fåtal undantag har de så gott som aldrig nämnt de psykiatriska drogerna som orsak. Istället har orsaken varit: vad förövarna åt till frukost, vilka TV-program de såg på eller vilka kläder de bar, etc. Och framförallt vapnen. Ingen här propagerar för vapen, absolut INTE, men man måste ju inse att någon trycker av avtryckaren. Återigen: det fanns inga skolskjutningar innan de psykiatriska drogerna kom, dock miljontals vapen.

Men det finns media som börjar vakna upp. BBC hade en bra artikel som visade på länken mellan "Batman-mördaren" och antidepressiva.

http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/aurora_shooting

Våldsframkallande droger – ranklista

Tidningen Times hänvisade till en studie i PLoS One som är baserad på biverkningsregistret hos FDA där man identifierat en mängd olika mediciner och psykiatriska droger med kraftigt ökad risk för våldsamt beteende.(