top of page

Virtuellt museum i Hollywood porträtterar psykiatrin som en dödsindustri
Internationella KMR:s huvudkontor (CCHR) har ett museum i sina lokaler på Sunset Boulevard mitt i Hollywood som bekräftar allmänhetens inställning till psykiatrin. Nu kan man görta en virtuell tur genom museet.


Detta museum är något alldeles speciellt, även med Hollywoods mått. Hundratusentals människor har besökt museet. Sjuksköterskor besöker det som del av sin utbildning. Besökare kan ses bryta ihop och börja gråta efter en rundtur. Museet finns även i de broschyrer som visar Hollywoods sevärdheter.


Psykiatrin är en dödsindustri. Varje år dör minst 100 000 patienter inom den psykiatriska industrin; långt över 20 miljoner barn får skadliga psykiatriska droger som kan orsaka självmord, fientlighet, mani och beroende; varje år dör 10 000 patienter på grund av elchocker, tre fjärdedelar är kvinnor. Och om de inte dör av elchockerna så riskerar de att utsättas för sexuella övergrepp. Minst 250 000 kvinnor har nämligen utsatts för detta. 10-25 procent av psykiatrikerna våldtar eller gör sexuella övergrepp på sina patienter. En av tjugo är minderårig. Vansinnesdåden har sitt ursprung i psykiatrins droger.


Allt detta dokumenteras i museet med hundratals bilder, statistiker, text, uttalande av läkare och experter samt ett 14 videos och 18 virtuella sektioner. En sektion visar hur många kändisar som misshandlats och dött efter psykiatrisk behandling. Bland andra Ernest Hemingway, Judy Garland, Kurt Cobain m.fl.


Besökaren får gå igenom ett veritabelt skräckmuseum där psykiatrins alla ”behandlingsmetoder” visas upp med autentiska ”verktyg” som mer liknar tortyrinstrument än något annat. Man har bemödat sig om att göra omgivningen fullständigt autentiskt. Besökarna får kalla kårar när det ena fruktansvärda instrumentet efter det andra visas upp, i rum efter rum. Man får till exempel se hur psykiatrikerna körde upp en isdubb (äkta sådan) genom ögonhålan, upp i hjärnan där de vispar runt lite grann för att dela på frontloben från resten av hjärnan.


14 dokumentärfilmer visar psykiatrins från sin rätta sida. Ingen som går igenom detta museum kommer någonsin att tro att psykiatrin kan bota någon.


En dokumentärfilm är historiskt intressant, då det är den enda kopian i världen. Den handlar om Pavlovs försök att betinga (styra) människor. Han sysslade inte bara med att betinga salivdreglande hundar. I hemlighet sysslade han med försök att programmera om människan. Det var efter att Stalin bjudit in honom till Kreml och erbjudit honom ett eget laboratorium. Det har rått delade meningar om han verkligen accepterade detta, men filmen visar klart vilken ställning han tog, möjligen med viss ”övertalning”.

I filmen får man se hur han framkallar dreglande med hål borrrade i käken hos människor som sedan sitter helt utslagna på stolar.


Man får också se hur det sanslösa våldet följt den psykiatriska infiltrationen av samhället. KMR/CCHR i USA gjorde redan i slutet av 1980-talet en internationell undersökning på slumpvist utvalda våldsdåd under en 13-årsperiod.

255 personer undersöktes. Alla hade fått psykiatrisk behandling. 76 procent av dessa 255, alltså 194 personer, hade ingen våldshistoria före den psykiatriska behandlingen. Resultatet av den psykiatriska vården var skrämmande: 780 oskyldiga offer blev utsatta för 410 mord, 47 sexövergrepp, 218 blev skjutna, knivhuggna eller fick annan skada. 60 blev utsatta för rån eller kidnappning och 45 begick självmord.

Undersökningar i andra länder bekräftar detta, även i Sverige. Vi ser det i rubrikerna så gott som varenda vecka.


Den enorma nerdragningen av medborgare med psykiatrins destruktiva droger får naturligtvis mycket uppmärksamhet. I synnerhet psykiatrins försök att sopa undan spåren.


2300 gäster infann sig vid invigningen av museet år 2005 på Sunset Boulvard som var överfull med folk. Faktum är att gatan fick stängas av för första gången. Prominenta gäster, såsom Lisa och Priscilla Presley, Jenna Elfman, guvernören för delstaten Georgia och en mängd andra framstående personer från hela världen fanns på plats.


Myndigheter över hela världen börjar äntligen få upp ögonen för psykiatrins destruktiva inverkan på samhället. Därav det stora intresset.


Medan vi i Sverige fortfarande försöker pussla ihop bitarna efter psykiatrins förödande attack på samhällets grundstenar, så har myndigheter i andra länder redan börjat inse vad som händer.

– Ingen regering bör stödja övergrepp i namn av hjälp. Ingen bör utsättas för droger eller behandling som inte botar, sade parlamentsledamot Martin Whitely från Australien.


Han uppmanade därefter ”alla med sunt förnuft och en passion för mänskliga rättigheter” att backa upp KMR ”för att göra sanningen om psykiatrins övergrepp känd och åstadkomma reformer som är så akut nödvändiga”.


Georgias senator, Nancy Schaefer, berättade om sin kamp för att slänga ut psykiatriker i skolan. Om den enorma nerdrogning med psykiatriska droger som pågår i skolan och försöken att genom testning droga ner ännu fler barn.


Efter invigningen har hundratusentals människor besökt museet. Nu kan du se det virtuellt.


 

För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu


Den internationella övervakaren av psykiatrin

Kommittén för Mänskliga Rättigheter

Box 6039 , 129 06 Hägersten

Comments


imagesCALOQXUG.jpg
bottom of page