top of page

Snart har alla en diagnos


Psykiatrin har drabbats av diagnossjukan som tycks vara mycket svårbotad. Tyvärr inser de inte själva att de är sjuka och behöver vård, varmed tvångsvård tycks vara enda möjligheten.

Nu till jul kommer hela svenska befolkningen att drabbas av den fruktade shoppingsjukan. Sjukskrivningarna kommer att slå i taket. Det har de redan gjort.

Psykiska diagnoser är nämligen numera den vanligaste orsaken till sjukfrånvaro på jobbet. 40 procent av alla sjukskrivningar beror på uppgivna psykiska besvär.

Sverige Kommuner och Landsting, SKL, har därför lanserat ett VERKTYG för att förebygga ohälsa på jobbet så att inte utmattade arbetare springer in i den ökända väggen och får diagnosen utmattningssyndrom. Inte helt olik diagnosen PTSD som drabbar soldater som återvänder hem från hemska upplevelser vid krigsskådeplatsen.

Man skyller alltså idag på arbetsplatsen och arbetsgivaren som orsak till hemska traumatiska upplevelser. Vi föreslår att man istället skyller på psykiatrin som gör det väldigt lätt att känna sig sjuk. Ja, alltså inte sjuk i egentlig mening, utan ”psykiskt” sjuk.

De psykiska ”sjukdomarna” är nämligen väldigt smittsamma, trots att de inte är några sjukdomar i egentlig mening. Det räcker med att man hör att någon blivit stressad så ramlar man själv lätt in i väggen. Det är tydligen också populärt att ha en psykiatrisk diagnos. Var och varannan kändis kommer ut ur garderoben och erkänner att de har ADHD. Då får man gratis och socialt accepterat amfetamin. Mycket smittsamt.

Någon sprider det. Kan det möjligen vara anhörigföreningen Attention som åker land och rike runt för att sprida ”information” om ADHD. De får betalt för det också. Smittkurvan går i alla fall upp i de delar av Sverige där de varit. Vanliga läkare gör allt för att stoppa spridning av sjukdomar, psykiatrin gör tvärtom. De vill ha fler personer med ADHD. Nu skall det även ske en könskvotering bland barn. Alldeles för lite flickor får ADHD-diagnos, men det skall snart justeras. Barnombudsmannen, BO, jobbar nämligen hårt för likaberättigande till amfetamin.

Bilden: Se upp så att du inte drabbas av den hemska storätarsjukan som drabbar en stor del av befolkningen till jul (flickan). Den och shoppingsjukan i kombination kan vara hemsk (mamman). De finns faktiskt beskrivna i psykiatrins diagnosbibel DSM. Har man bestämt sig för att äta hälsosamt och riktigt går in för det, till omgivningens bestörtning, och vägrar lyssna på deras välmenande råd att istället äta ”vanlig mat”, kan man också få en diagnos enligt WHOs diagnosbibel ICD. Om man inte vunnit på Lotto kan man bli riktigt deprimerad och få lottosyndromet (pappan). Om barnet gör uppror får det diagnosen ”trotssjukdomen” (pojken).

Av någon anledning så tycks shoppingsjukan och storätarsjukan inte vara så vanlig i Afrika enligt psykiatrikerna. Prognosen för allvarliga psykiska besvär är också väldigt god i Afrika. Om det nu beror på att man inte får någon diagnos och inte har råd att köpa psykiatriska droger, låter vi vara osagt, men vi antyder det.

De slipper i alla fall psykiatrin som tycks föra med sig smittbärande diagnoser.

Psykiatrin håller på att smitta ner hela samhället med handikappande diagnoser. Kanske är det psykiatrikerna som behöver behandlas? I så fall blir det tvångsbehandling eftersom de vägrar inse att de är sjuka.

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA av Scientologi-kyrkan och psykiatriprofessor Thomas Szasz, världens mest kända psykiatrikritiker, och 1972 i Sverige, för att undersöka och avslöja övergrepp mot de mänskliga rättigheterna inom mentalhälsovården och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.

För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin Kommittén för Mänskliga Rättigheter Box 6039 , 129 06 Hägersten

imagesCALOQXUG.jpg
bottom of page