top of page

Psykiatrin söker den heliga graal i Grodterapi!


Psykiatrin har i sin iver att hitta den heliga graal* vad gäller behandlingsmetoder gått över till att slicka grodor. Den senaste behandlingsmetoden är nämligen hallucinogent gift från ökengrodan Bufo alvarius.


Giftet från Bufo alvarius är så kraftigt att det bara på några minuter slår ut personen. Shamaner i Mexiko och sydvästra USA har använt grodgift då man slickade på grodans rygg och fick en omedelbar kick.


Man säger att det är en av de mest kraftfulla hallucinogener i världen, på grund av att den så snabbt löser upp identifikationen med jaget. Upplevelsen varar från några minuter till en timme. Man blir aldrig sig själv efter detta, säger så gott som alla som provat.

Är det detta man vill uppnå inom psykiatrin?


Man måste förstå att hallucinogena droger är en enorm business redan. Företag tävlar om att komma först med registreringen av hallucinogener som ”medicin”. LSD, ketamin, ecstacy, psilocybin (svamp) meskalin – ja, allt som betraktats som tung narkotika, skall nu bli ”mediciner”. Anledningen är att antidepressiva och annan psykmedicin inte fungerar, varför skulle man annars byta.


Flerfaldige världsmästaren i boxning, Mike Tyson, prövade grodgift en gång. Han sa att han ”fick en fullständig knockout … det är ungefär som att dö och återfödas … men man är fortfarande oövervinnerlig.”

Takterna sitter i.

Några rapporterar att man ser Gud – förr fick man elchocker och psykdroger om man vågade drista sig att säga något sådant.


Man skulle kunna tro att psykiatrin gått över till homeopati – det att behandla ont med ont. Alltså att bota schizofrena människor genom att skapa schizofrena med grodgift.


En psykiater uttalar sig om detta grodgift:

”Patienter måste vara försiktiga då grodgift är en mycket stark psykedelika.

Den möter inte de vanliga förväntningarna som människor har gällande psykedelika, vilket betyder att … den mest vanliga upplevelsen är upplösningen av jaget.”


En annan psykiater uttalar sig: ”Detta är en klassisk psykedelia som erbjuder ett intensivt förändrat tillstånd”!


Tro nu inte att detta är varningar, det är faktiskt uppmaningar,


Men för de som fortfarande är försiktiga med att få sitt jag upplöst, uppmanas att först pröva andra psykedelika, såsom ketamin, LSD etc.

Detta är den kommande psykvården.


Om en patient inte svarar på vanliga antidepressiva medel så blir denne anklagad för och diagnostiserad med ”Behandlingsresistent depression” (TRD). Det är alltså patientens fel som inte blir bra. Nästa steg kan då bli grodgift, eftersom detta föreslås mot TRD.


På 1800-talet slängde man ner patienter som vägrade bli bra i en ormgrop, eller stoppade in dem i en säck med rödmyror. Idag ger man dem grodgift. Psykiatrin har i viss mån avancerat.


Men i och med att antidepressiva inte fungerar bättre än placebo, så kommer man säkert att möta en groda vid nästa besök hos psykiatern. ”Varsågod att slicka…!”


En nackdel med grodgiftets popularitet är att grodbeståndet upplever en nedgång, och detta har en negativ inverkan på ekosystemet. "Tyvärr har populariteten för grodgiftet lett till en allvarlig decimering av grodbeståndet”, varnar en miljöaktivist.


Nå, sådana petitesser hindrar inte en sann psykiater i allmänhetens tjänst. Han kontaktar naturligtvis sina finansiärer på läkemedelsbolagen som strax sätter igång att tillverka syntetiskt grodgift, (5-MeO-DMT). Inga problem, så länge det finns pengar att hämta. Hallucinogena droger är en stor business redan.


5-MeO-DMT är klassat som en Schedule 1 substance i USA, tillsammans med heroin, LSD, kokain och amfetamin. Innehav innebär hot om 10 års fängelse. Psykiatrikerna som är de som sprider missbruket, och har gjort så i alla år – se bara på LSD-vågen under 50- och 60-talet, de slipper åtal.


När kicken går över upplever många kraftigt illamående, kräkningar och konvulsioner ­ förutom det faktum att de tappat bort sig själva(!). En studie på 515 personer visade att grodgiftet producerade en skala av emotioner såsom rädsla, sorg, fysisk stress, vansinne, död, paranoia.

Men som sagt, sådana petitesser hindrar inte en sann psykiater.


* Heliga gral är en skatt som många jagar efter i tron att den skall ge omätlig kraft och rikedom och evigt liv. Ursprungligen den bägare som Jesus drack ur vid sista måltiden; eventuellt den bägare som samlade upp blod från Jesus vid korset när han blev stucken av en lans.


 

För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu


Den internationella övervakaren av psykiatrin

Kommittén för Mänskliga Rättigheter

Box 6039 , 129 06 Hägersten

Comments


imagesCALOQXUG.jpg
bottom of page