top of page
  • KMR

Psykiatriska droger bakom flygkraschen


Det står nu klart att Andreas Lubitz, Germanwings flygpilot som mördade sig själv och 149 passagerare gick på en cocktail av psykiatriska droger. Droger som enligt 134 officiella varningar från 11 länder kan orsaka, mani, psykos, självmordstankar och även mordtankar. (1) Men detta är inte den enda flygplanskraschen där psykiatriska droger spelat roll.

Vi behöver inte leta längre efter orsaken till katastrofen än bipacksedlarna på de psykiatriska droger man hittat i Andreas Lubitz hem. Där står det nämligen svart på vitt vad som kan hända, inklusive avpersonalisering där man tappar sin egen identitet – och då kan vad som helst hända.

Detta är inte första gången en pilot medvetet kraschat sitt plan med psykiatriska droger i kroppen. År 2010 rapporterade National Transportation Safety Board (NTSB) om den troliga orsaken till en flygplanskrasch i Mount Airy år 2008 som dödade alla ombord. Blodtester visade att piloten använde det antidepressiva medlet Zoloft. NTSB skrev att ”tjänstemän rapporterade att piloten ’uppvisade ej professionellt beteende’ och att röstinspelningarna från svarta lådan dokumenterade att piloten sa, ’Rädda mitt liv, jag går ner för sista gången’” strax innan kraschen.

Det finns en mängd flygolyckor där man inte har kunnat hitta en logisk anledning och man kan ställa sig frågan om piloterna gick på psykiatriska droger. I synnerhet i ljuset av en rapport från Federal Aviation Administration år 2007 som avslöjade att av 61 flygplanskrascher mellan 1990 och 2001 ”så var pilotens psykologiska tillstånd och/eller användning av SSRI (antidepressiva) den troliga eller bidragande faktorn i 31% (19/61) av olyckorna.” (2)

Journalisten Douglas Kennedy, tionde barnet till Robert F. Kennedy, som varit reporter på FOX TV NEWS i 18 år, förklarar vad som händer när man tar antidepressiva medel. Han har följt alla skolskjutningar i USA och sett att så gott som alla skolskjutare gick på antidepressiva medel och/eller ADHD-droger.

– Jag drog slutsatsen att det inte handlar om att drogerna botar depression, utan de gör att de inte bryr sig om sin depression. De bryr sig inte alls. De struntar i allt, kör plötsligt av vägen, eller något liknande. Det slog mig, att detta var vad som hände vid skolskjutningarna.

Och det är nog på tiden att resterande journalister slutar att stoppa huvudet i sanden när det gäller denna mycket viktiga fråga. (3)

Låt oss till slut göra en sak mycket klar, det är inte depressionen eller de psykiska problemen som orsakar dessa vansinnesdåd, det är de psykiatriska drogerna, antingen när man tar dem eller slutar med dem tvärt.

Här är en sammanfattning av alla skolskjutare som gick på psykiatriska droger: http://www.cchrint.org/school-shooters/

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.

För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu Den internationella övervakaren av psykiatrin Kommittén för Mänskliga Rättigheter Box 6039 , 129 06 Hägersten

imagesCALOQXUG.jpg
bottom of page