top of page

Finansiella intressen bakom massdrogning av över en kvarts miljon småbarn i USA


KMR i USA (CCHR International) har inlett en stor utredning om vad som underblåser massdrogningen av amerikanska barn, särskilt barn i åldrarna 0-5.


CCHR (Citizens Commission on Human Rights) har lämnat in Freedom of Information Act-förfrågningar (offentlighetsprincipen) till alla 50 amerikanska delstater för att ta reda på hur många barn som drogas (bl.a. med amfetamin) med hjälp av Medicaid-finansiering (som är statlig och federalt finansierad sjukvård för underprivilegierade barn och fosterhemsbarn) eftersom detta fungerar som ett ekonomiskt incitament, inte medicinskt. Fattiga ser här chansen att få ”kemisk barnvakt” och gratis amfetamin. Amerikanska ”Sis-anstalter” och fosterhem ser möjligheten att få tyst på besvärliga barn utan kostnader.


I 32 stater av 50 har de nu funnit att med Medicaid-medel:


• 2,2 miljoner barn 0-17 år går på psykofarmaka. (Detta antal är enbart barn som finansieras av Medicaid).

• Över 272 000 av dem är 0-5 år gamla (och de har fortfarande 18 stater kvar).


De vanligaste förskrivna psykofarmaka för 0-5-åriga barn är ångestdämpande läkemedel, som är de mest beroendeframkallande psykiatriska läkemedlen (droger) av alla.


Ingen annan än CCHR International har erhållit dessa uppgifter, som visar ett ekonomiskt incitament (Medicaid-medel) för att droga barn. De har 18 delstater kvar.


De har bara kunnat erhålla dessa dokument med hjälp av sina supportrar! Dessa Freedom of Information Act-förfrågningar kostar pengar att skaffa, och stater tar betalt för sammanställningen av dessa specialförfrågningar (vissa är ganska dyra och kostar tusentals dollar). När de har den fullständiga bilden kommer de att exponera denna grad av statlig och federal finansiering som går till psykiatrisk nerdrogning av spädbarn och småbarn – hundratusentals barn i åldrarna 0-5 år.


 

För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu


Den internationella övervakaren av psykiatrin

Kommittén för Mänskliga Rättigheter

Box 6039 , 129 06 Hägersten
Commentaires


imagesCALOQXUG.jpg
bottom of page