top of page

KMR avslöjar psykiatrin

KMR – den internationella övervakaren av psykiatrin

Var 30:e sekund tvångsintas någon på en psykiatrisk institution världen över. Varje år elchockas en miljon människor. Idag finns det långt över 120 miljoner människor som tar psykiatriska droger, minst 20 miljoner av dessa är barn som får psykiatriska droger vilka kan utlösa självmord, fientlighet mani och beroende. Varje år håvar Big Pharma in 2,000 miljarder kronor i försäljning av psykofarmaka. Varje år dör 100 000 patienter inom den psykiatriska industrin; 10 000 av elchocker. Men enligt officiella psykiatriska organ kan de inte påstå sig ha botat en enda person. 250,000 kvinnor har utnyttjats sexuellt inom mentalhälsovården. KMR avslöjar sanningen om psykiatrin – en dödlig industri. Se videon som beskriver hur KMR undersöker och avslöjar psykiatrins omänskliga och ofta dödliga metoder över hela världen. KMR – Kommittén för Mänskliga Rättigheters moderorganisation heter CCHR – Citizens Commission on Mental health och är belägen i Los Angeles. KMR/CCHR har över 250 avdelningar i över 30 länder. CCHR startade 1969 i USA och 1972 i Sverige.

______________________________________________________________________________________

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.

För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin Kommittén för Mänskliga Rättigheter Box 6039 , 129 06 Hägersten

imagesCALOQXUG.jpg
bottom of page