top of page

Över 150 000 visningar av KMRs videor – se en till!


KMR har producerat ett antal videos om psykiatrin som fått en mängd utnämningar och i Sverige visats på vår youtube kanal 152 000 gånger. De avslöjar sanningen om psykiatrin som psykiatriprofessor Thomas Szasz ansåg vara ”den mest destruktiva kraft i samhället de senaste 50 åren” och att ”barnpsykiatrin är barnets och föräldrarnas största fiende och borde avskaffas”. Här är en ny kort video som ger bakgrunden till dessa uttalanden. Se den!

Här är KMR Sveriges yotube kanal

 

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA av Scientologi-kyrkan och psykiatriprofessor Thomas Szasz, världens mest kända psykiatrikritiker, och 1972 i Sverige, för att undersöka och avslöja övergrepp mot de mänskliga rättigheterna inom mentalhälsovården och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.

För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin

Kommittén för Mänskliga Rättigheter

Box 6039

129 06 Hägersten

imagesCALOQXUG.jpg
bottom of page