top of page

Rysk roulette med psykiatriska droger. Tidsfrågan innan bubblan spricker.


Det står nu helt klart att psykiatriska droger är orsaken till skolskjutningar och sanslöst våld. Närmare 100 dödade och långt över 500 skadade vid skolskjutningar och masskjutningar på bara de sista fyra månaderna. Frågan är bara när media skall sluta försvara psykiatrin och dess droger. Förövarna hade fått psykiatrisk behandling med psykiatriska droger innan dåden. Media skyller på vapnen, och det är ingen här som försvarar dem, men inget vapen har skjutit ihjäl någon människa av sig självt.

Vi vet att minst 65 fall av sanslöst våld har begåtts av individer som fått eller nyss tagits av psykiatriska droger vilket resulterat i 357 dödade människor och hundratals skadade. Av dessa 65 fall var 37 skolskjutningar.

En pilot som fått omfattande psykiatrisk behandling störtar ett plan med 150 passagerare. Media skyller på de mentala besvären. En granskning av litteraturen som publicerats i Ethical Human Psychology and Psychiatry angående den ”förvånansvärda ökningen” av mental sjukdom de sista 50 åren, visar att det inte är mental sjukdom som orsakar våldet, det är de psykiatriska drogerna.

Sedan introduktionen av psykiatriska droger i mitten av 1950-talet har det sanslösa våldet eskalerat något ofantligt. Innan 1950-talet fanns det knappas något sanslöst våld, och absolut inga skolskjutningar.

Idag finns det 410 officiella varningar för att psykiatriska droger orsakar våld, aggressioner, fientlighet, mani, psykos, mordinstinkt, självmord, självskadebeteende, beroende, abstinensbesvär, upprördhet, rastlöshet och förvirring. Och detta är officiellt och publicerat av läkemedelsmyndigheter världen över.

Långt ifrån alla kommer att uppleva dessa reaktioner, men en viss procent kommer att göra det.

Fem procent kommer att uppleva dessa biverkningar. Om fem procent av alla de 41 miljoner människor i USA som tar psykiatriska droger får en eller flera av dessa symtom så innebär det 2,05 miljoner människor. Vem kommer att bli tillräckligt upprörd för att trycka på avtryckaren?

Detta är att spela rysk roulette med människor liv.

Vi bifogar en rapport som det sanslösa våldet och psykiatrin som internationella KMR (CCHR) i USA nyss givit ut. Den kommer senare att översättas till svenska. PDF

Nu är det bara en tidsfråga innan detta blir officiellt: psykiatriska droger har orsakat det sanslösa våldet de senaste 50 åren. Inte ens media kan försvara det längre.

 

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA av Scientologi-kyrkan och psykiatriprofessor Thomas Szasz, världens mest kända psykiatrikritiker, och 1972 i Sverige, för att undersöka och avslöja övergrepp mot de mänskliga rättigheterna inom mentalhälsovården och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.

För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin Kommittén för Mänskliga Rättigheter Box 6039 , 129 06 Hägersten

imagesCALOQXUG.jpg
bottom of page